LEO ESTATE

Nekretnine
Crna Gora
Dobro došli u Crnu Goru
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Agencija za nekretnine u Crnoj Gori sa kompletnom uslugom.
Pomazemo klijentima sa kupovinom, prodajom i izdavanjem rezidencijalnih i komercijalnih nekretnina.

NEKRETNINE

LEO ESTATE pruža kompletne usluge iz oblasti nekretnina za kupce i investitore u Crnoj Gori. Vodićemo vas kroz cijeli proces, od početnih konsultacija, pronalaženja, procjene i kupovine nekretnine po vašoj mjeri, do održavanja vaše nekretnine kada ne boravite u Crnoj Gori. Takodje, možemo voditi iznajmljivanje vaše nekretnine i na taj način vam pomoći da ostvarite dodatni profit.

KONSALTING

LEO ESTATE pruža usluge podrške Vašeg poslovanja i života u Crnoj Gori. Naša mreža poslovnih saradnika uključuje advokate, računovođe, finansijske i poreske savetnike, zvanične prevodioce, procjenitelje imovine i druge. Vaši smo partneri u komunikaciji i realizaciji procedura sa opštinama i Vladom jer imamo veliko iskustvo u javnom sektoru u Crnoj Gori.

LoKacija

CRNA GORA

Crna Gora se nalazi u centralnom Mediteranu na obali Jadranskog mora u jugoistočnoj Evropi. Na sjeveru se graniči sa Srbijom, na jugoistoku sa Kosovom i Albanijom, a na zapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom. Na jugu je od Italije odvojena Jadranskim morem.

Pročitaj više

LEO ESTATE je agencija sa sjedištem u Budvi koja nudi usluge iz oblasti nekretnina i poslovnog konsaltinga za cijelu Crnu Goru za internacionalne investitore i turiste.

LEO ESTATE posjeduje raznovrsnu ponudu nekretnina u cijeloj Crnoj Gori, od visokokvalitetnih stanova, kuća i vila na obali mora, do zemljišta i nekretnina na sjeveru zemlje.

Naša ključna prednost je mogućnost da ponudimo pun spektar usluga iz oblasti nekretnina za naše klijente. Pomažemo Vam da pronadjete i kupite savršenu nekretninu, i pružamo kompletnu administrativnu i pravnu podršku tokom procesa kupovine. Pored toga, nudimo usluge opremanja i dizajna enterijera Vašeg stana ili kuće. Kada niste u Crnoj Gori, vodimo računa o Vašoj nekretnini i iznajmljujemo je za Vas, što Vam donosi dodatan profit i povrat investicije.

Read more

Partneri

LEO ESTATE je ovlašćeni predstavnik za Crnu Goru poslovnog kluba za luksuzne nekretnine i inovativne internacionalne marketing platforme Baerz & Co, koja je vođa na tržištu u Holandiji, sa 55 podružnica.

Tokom godina, izrasli su u internacionalnu platformu koja saradjuje sa pažljivo odabranim partnerima iz inostranstva koji su specijalizovani za premium nekretnine. Baerz & Co je prisutan na 147 lokacija u 14 zemalja, sa ciljem da služi imućnoj klijenteli iz cijelog svijeta.

Brošura

REALTING reklamira nekretnine širom svijeta kupcima. Pažljivo biramo naše partnere (agencije za nekretnine i gradjevinske kompanije) iz različitih zemalja i uklanjamo jezičke barijere. Naši partneri pružaju pouzdane informacije i pomažu pri odabiru nekretnine u određenom regionu.

REALTING pomaže partnerima iz različitih djelova svijeta da pronađu jedni druge.klijenteli iz cijelog svijeta.