Prodajte vašu nekretninu sa agencijom Leo Estate

Ako imate kvalitetnu nekretninu koju želite da prodate ili izdate – kontaktirajte nas za partnerstvo. Svoju nekretninu možete reklamirati preko naše veb stranice, ili možete izabrati da je stavite u našu kolekciju koja se ne predstavlja javno, već se nudi samo odabranim klijentima. Imamo snažnu međunarodnu i lokalnu mrežu partnera koja je osnova za marketinške i prodajne strategije koje koristimo.

Leo Estate vas vodi i podržava kroz proces prodaje vaše nekretnine:

 1. Procjena vrijednosti vase nekretnine i određivanje cijena
  Cijena će igrati važnu ulogu u prodaji vaše nekretnine. Naši ovlašćeni procenitelji imovine mogu vam pomoći u određivanju prodajne cijene vase nekretnine.
 2. Potpisivanje agencijskog ugovora sa Leo Estate
  Potpisujemo agencijski ugovor u kome su definisani svi detalji naše saradnje – agencijska provizija, marketinška i prodajna strategija i ostalo.
 3. Prezentacija nekretnine za prodaju
  Ovaj korak je ključan za privlačenje kupaca. Možemo organizovati kozmetičke i mehaničke popravke nekretnine koje mogu dovesti do povećanja prodajne cene. Kvalitetne fotografije nekretnine su neophodne za zapaženu prezentaciju i privlačenje interesovanja kupaca. Možemo organizovati profesionalne fotografe i videografe koji će napraviti atraktivne promotivne materijale kako bi se vaša nekretnina istakla.
 4. Pronalaženje kupaca
  Predstavljamo vašu imovinu kroz naše prodajne i marketinške strategije. U ovoj fazi očekujte potencijalnih kupaca koje možemo u potpunosti da organizujemo, prema našem agencijskom ugovoru.
 5. Zatvaranje prodaje
  Vaš kupac je pronađen! Završavamo posao i zatvaramo prodaju prema našem agencijskom ugovoru.

Leo Estate je zvanični partner i ovlašćeni zastupnik za Crnu Goru medjunarodne marketing platforme i poslovnog kluba za luksuzne nekretnine Baerz & Co. Uz inovativne marketing strategije koje koristimo, Vaša nekretnina če biti predstavljena na portalima za nekretnine širom svijeta, luskuznim magzinima za nekretnine i platformama ya nekretnine koje se oglašavaju javno, u 65 zemalja svijeta.

Saznaj više